Mørke dage

Denne verden

gyngende alene

Bloggen skal blive mit frirum.

Mine tanker er  kolde og grå, som vinteren vi befinder os i. Mine øjne er løbet i vand, ikke efter regnen udenfor, men efter at have set sig blind i dystre scenarier og minder. Det eneste der hjælper er at skrive. At skrive og begynde at forstå. Selvom ingen læser eller ser. Når tankerne bliver skrevet ned, forsvinder de stille og roligt fra hovedet. Det letter, det lysner. Jeg bliver lettere, måske endda gladere.
Måske der en dag dumper en fremmed forbi mit lille univers. Måske denne fremmede forstår og føler sig forstået. Måske denne fremmede finder inspiration. Det håber jeg.
Hvis denne fremmede intet forstår, er det også helt okay. For jeg føler mig lettere, jeg føler mig gladere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørke dage