Mørke dage

Drukner

 

nogle dage kører tankerne i ring. Tankerne om dig og mig. Tanker om glade dage og lykkelige øjeblikke. Drømme der aldrig blev virkelige. Drømme kun en af os troede på. Sandheden er at du virkelig gerne ville tro på det. Der var bare ikke mere tillid til drømme for dig. Ikke mere tillid til mig. Dit hjerte var knust. Du ønskede altid kun det bedste for mig. I dit hjerte og dit sind var der bare ikke plads til mig. Men disse tanker ville ingen af os tænke, og det var hvad der knuste mig. Hvad der knuste os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

abstrakte tanker