Kærlighedens klør

Den første og farligste kærlighed

I still remember how we started talkingNogle dage ville jeg ønske at jeg aldrig havde mødt dig. Andre dage ville jeg ønske at du var lige her ved mig. Uanset hvad ville jeg ikke være den samme uden dig. Og det vil jeg ikke være foruden. Du lærte mig bagsiden af kærligheden. Du gjorde mig stærkere

If I could just go back in time.

Vi mødtes første gang for snart 5 år siden. Vi mødtes i den lykkeligste tid i mit liv. En tid hvor nye venner var en del af min dagligdag, og jeg elskede det. Vi gik på samme skole, vi havde ikke samme venner, men alligevel krydsede vores veje. Det startede som en flirt. Vi så en film og du tog min hånd. Det var sødt og uskyldigt og så utroligt skræmmende for mig. Vi havde altid haft et meget fjollet forhold, fyldt med drillerier og små diskutioner. Men med den hånd, rystedes vores venskab. Pludselig kiggede du på mig på en anden måde. Så kærligt og usikkert. Du vidste ikke hvordan det skulle håndteres. Heller ikke jeg. Men din usikkerhed rystede mig. Jeg ville bare have det sjovt igen. Jeg var bestemt ikke klar til den store kærlighed. Så jeg trak mig tilbage. Det sårede dig. Men som jeg selv så trist har lært, dør kærlighed ikke let. Du fortrængte den, men den lå altid inde bagved og blundede. Jeg var for optaget af mit eget univers til at se det. Men tiden gik og vi blev tættere og tættere. Du kom helt ind under huden på mig. Du blev min bedste ven. Du var loyal og kærlig, sjov og prøvede på at være ærlig. Vores fælles dagligdag sluttede den næste sommer, men gennem breve holdte vi kontakt. Vores venskab var intakt og stærkt.

Sommer in the sixtees

Da julen kom, sås vi igen. Det var til fest og farver. Vi var meget glade og savnet havde været stort, så du snød dig til et lille kys. Det startede den samme lavine som sidst. Jeg prøvede at holde trit med din kærlighed, men til sidst skræmte den mig væk. Endnu engang skiltes vi for en stund, for så at lægge sårede følelser på hylden og genoplive vores fantastiske venskab. Det er nu snart 3 år siden.

I still don't understand how you can stand next to someone you have so much history with and not say a thing to them.

Nu er der intet venskab mere. Der er ingen følelser tilbage. Alt for mange tårer er grædt. Alt for mange tunge snakke er taget. Der er ingen glæde tilbage mellem os. Alt hvad jeg holdte af, har fået en skygge. Vi kæmpede så hårdt. Nu er det slut.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedens klør