Det værste og det bedste

Kærlighedens klør

Be my partner in crime

Så vi kyssede. Det var et fantastisk smukt og sødt kys, men allerede ved kyssets slutning blev jeg bange. Så da jeg derefter prøvede på at følge med i din svimlende hede kærlighed, kunne jeg ikke give dig hvad du ville have. Jeg kunne blev bare mere og mere skræmt. Til sidst lod jeg flammen dø ud. Igen lykkedes det os at komme tilbage det det fantastiske venskab og endnu et dejligt år gik.

Endnu engang nærmede den skønne jul sig. Du havde inviteret til fødselsdag og jeg kom gladeligt. Det var en skøn fest med glade mennesker og gode stunder. Vi dansede og grinede sammen og hver for sig. Til sidst endte dansen endnu engang i et kys. Og i dette kys lod jeg mig falde. Noget jeg aldrig har gjort før. Jeg havde været mig selv i så lang tid at jeg endelig lod mig falde for en anden. Jeg lod mig falde for dig. Du var den  bedste for mig. Vi kendte hinanden ud og ind. Jeg var altid glad sammen med dig.

a kiss

Vi gik julen i møde på usikre og flirtende ben. Jeg var tøvende, men til sidst all-in. Det så alle, bare ikke du. I januar satte du mig på prøve. Alt var så usikkert og du gav ingenting, men du lukkede heller ikke af. Jeg begyndte at drømme usikre drømme. Jeg gav dig mere end jeg har givet nogen, men det var ikke meget. Og det var ikke nok. Du havde fundet en anden. Ikke at du fortalte mig det, pludselig havde du en kæreste, og det var ikke mig. Det knuste mig. Det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg var tom og ked af det. Der var ikke andet end tårer til at holde mig sammen. Min tillid brød fuldkommen til dig.

out of all the people who could have ripped me to shreds, why on earth did it have to be you

 

Jeg konfronterede dig. Jeg havde intet mere at miste. Du skrev at du var ked af det. At du aldrig havde ønsket at såre mig og at du havde fortrængt dine følelser for mig. Det var bare lettere at elske hende, når hun var lige ved siden af dig.

She loved you but you loved someone elseI want to be able to look at you, and not feel so hurt by you.Dine ord om fortængte følelser fængslede mig. De tændte et håb, som gjorde det umuligt at komme videre. Havde så mange drømme om du og jeg. Jeg prøvede forgæves at slippe dem, men hver gang jeg så dig, faldt jeg tilbage. Vores kemi var overvældende og følelserne var lammende. Jeg var magtesløs.

I just want you

I could seach my whole life through and through, and never find another you.

 

Honestly, I feel really stupid for holding on to things that just keep on hurting me.

 

I will love you till the end of time

 

I would wait a million years

 

I'll never be god enough

 

Jeg prøvede forgæves at holde fast i os. Jeg kæmpede forgæves. Du forsvandt stille og roligt.

Don't fade away like everyone else, I don't want to wake up one mordning and realise that you are gone too

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det værste og det bedste