udbrud

Frihed

And so we grew uo and pulled our sleves down to cover up the secrets we had made You look great when you smile. Life doesn't have to be perfect to be wonderfull

 

Tiden går. Den er fyldt med glade øjeblikke (for det meste). Du hjalp mig til at tage det sidste skridt. Nu ser jeg mig ikke mere tilbage. Jeg vil aldrig se tilbage på ham igen (måske kommer jeg til at gøre det alligevel). Jeg er glad med dig. Jeg er bare ikke glad for dig. Måske er det skrækken der afholder mig fra at falde for dig. Skrækken for at falde og slå sig igen. Jeg har denne følelse af at du er helt som jeg vil have det. Men så slet ikke. Du er flot og sexet, klog og sjov. Vi snakker godt og kysser skønt. Der er sjældent stille. Det savner jeg. jeg tror at stilheden skræmmer dig, og det skræmmer mig. Det er den eneste brik der mangler for at gøre dig perfekt. Men den mangler og ødelægger billedet. Men hvorfor lægger jeg så meget vægt på denne brik? Er det i virkeligheden bare en undskyldning for at stikke af? Du hjalp mig til at tage det sidste skridt og lukke døren bag mig. Desværre bliver det ikke dig jeg tager det næste skridt med. Jeg er dig evigt taknemmelig for de mange glade lyse dage du har vist mig, selvom de sjældent var med dig eller på grund af dig.

Tak. Jeg ved du vil finde lykken med en anden.

Og håber håbet en dag vil vende tilbage til mig og lade mig finde kærligheden igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udbrud